Bijzonder Verloskunde - Kinderwens spreekuur

Kinderwens spreekuur

Heb je momenteel een kinderwens en wil je meer informatie persoonlijk gericht op jullie situatie? Daarvoor kun je terecht in onze praktijk tijdens het kinderwens-spreekuur. Tijdens dit consult plannen we ruimschoots tijd in voor jullie.

In dit spreekuur geeft een van onze verloskundigen een advies over gezond zwanger worden en zijn. Ook geven we informatie over hoe je de kans vergoot op het krijgen van een gezonde baby. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, gevarieerd en gezond eten en medicijngebruik.

Wil je gebruikmaken van ons kinderwens-spreekuur? Neem dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te plannen.


Daarnaast worden risicofactoren die voorkomen in de familie en de schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten besproken. Tevens staan jullie wensen, angsten en/of twijfels centraal tijdens het kinderwens-spreekuur.

Heb je een reeds bestaande kinderwens? Start dan direct met het slikken van foliumzuur. Extra foliumzuur verkleint de kans op het krijgen van een kindje met een lip- of gehemelteschis of een open ruggetje. Foliumzuur kun je verkrijgen bij de drogist of apotheek zonder recept.

Op de website van ZwangerWijzer kun je ook nog meer informatie vinden door middel van een vragenlijst.

ZwangerWijzer